Heb jij belangstelling voor onze eilandgeschiedenis?

Word nu lid van De Motte!

Word nu lid van onze vereniging en profiteer van de vele voordelen. Allereerst steun je ons werk op het gebied van geschiedschrijving en archeologie. Drie maal per jaar ontvang je ons historische tijdschrift vol interessante artikelen over de geschiedenis van Goeree-Overflakkee. Daarnaast organiseren wij lezingen en cursussen waar onze leden tegen gereduceerd tarief aan deel kunnen nemen.

Beleef de geschiedenis van Goeree-Overflakkee!

Bezoek onze expositie

De Motte heeft in samenwerking met het Streekmuseum Goeree-Overflakkee een boeiende expositie ingericht over de geschiedenis van Goeree-Overflakkee. Bekijk een maquette van de roemruchte middeleeuwse nederzetting Berwoutsmoer, zie vondsten die wij in de loop der jaren hebben gedaan en beleef op interactieve wijze de historie van het eiland.

Het laatste nieuws

Winterprogramma 2018

Er is weer een nieuw jaar aangebroken! De Motte wenst u een schitterend en leerzaam 2018 toe. We hebben ook dit jaar weer boeiende dingen voor u op het programma, beginnend met ons winterprogramma.

Archeologen in de dop

In het kader van de maand van de Geschiedenis en de Nationale Archeologiedagen organiseerden de Motte, het Streekmuseum, Streekarchief en de bibliotheek in oktober een drietal workshops voor kinderen.

Geplande activiteiten

13
mrt
Oude Raadhuis Middelharnis, Raadhuisstraat 1
Datum: 13 March 2018, 19:30
Dick Mol vertelt deze avond over botvondsten in de Noordzee.

19
apr
Oude Raadhuis Middelharnis, Raadhuisstraat 1
Datum: 19 April 2018, 19:30
Jaarlijkse ledenvergadering.

Blijf op de hoogte!

Historische Vereniging De Motte | Gedempt Kanaal 21, 3241 DB Middelharnis | 0187-846861

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.